Velkommen til Danmarks-automaten

Arabian Nights

Arabian Nights Arabian Nights slot er et af de adskillige spændende video spillemaskiner, som man blandt andet kan spille på DanmarksAutomaten. Arabian Nights video slot har alle de kvaliteter som almindelig slots har, men kan desuden tilbyde en række bonusfeatures.

Kort fortalt så har Arabian Nights video spillemaskine 5 tromler og 10 rækker med både wild og scatter symboler og ikke mindst muligheden for at vinde gratis bonusspins. Man skal som minimum satse en mønt på en række, men man har muligheden for at satse en mønt på hver af de 10 rækker. Dermed er den maksimale indsats altså hele 10 mønter.

Når man spiller Arabian Nights, er det nemt at holde øje med ens gevinster og status. Hvis man skal vinde den store jackpot, er man nødt til at spille MAX.SATS, og alle 5 tromlerne skal vise arabiske mænd på samme satslinje. Det lyder måske usandsynligt, men sker det, så er det virkelig en gevinst at hente!

Nedenfor giver vi dig chancen for at prøve et spil Arabian Nights eller to - og så er det ellers op til dig at vurdere, om grafikken og gevinsterne er noget for dig! Hvis du stadig er nysgerrig og interesseret efter et spil Arabian Nights, så klik ind på DanmarksAutomaten hvad enten du vil spille for sjov eller for rigtige penge. På Danmarks automaten kan man også finde yderligere beskrivelser af regler og spilindstillinger.
Spil nu!Danmarksautomaten

Danmarksautomaten com
Danmarksautomaten com roulette